Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

To fabrikker rammet av Kassam-raketter

Militante palestinere på Gaza-stripen avfyrte to Kassam-raketter mot industriområdet i den israelske byen Sderot tirsdag. Den ene av rakettene traff et lagerhus til et firma som produserer kjøkken-innredning, den andre i gården til Menora-fabrikken. Ambulansepersonell gir flere personer behandling for sjokk. Minst en av eksplosjonene skal også ha skadet flere kjøretøy. Tidligere tirsdag morgen ble to Hamas-soldater skutt og drept sør på Gaza-stripen av israelske styrker. IDF gjennomfører ofte raid inn på Gaza-stripen for å stanse terrorister som angriper Israel med raketter og granater. Hamas har tatt på seg ansvaret for selvmordsangrepet i Dimona.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart