To fabrikker rammet av Kassam-raketter

Militante palestinere på Gaza-stripen avfyrte to Kassam-raketter mot industriområdet i den israelske byen Sderot tirsdag. Den ene av rakettene traff et lagerhus til et firma som produserer kjøkken-innredning, den andre i gården til Menora-fabrikken. Ambulansepersonell gir flere personer behandling for sjokk. Minst en av eksplosjonene skal også ha skadet flere kjøretøy. Tidligere tirsdag morgen ble to Hamas-soldater skutt og drept sør på Gaza-stripen av israelske styrker. IDF gjennomfører ofte raid inn på Gaza-stripen for å stanse terrorister som angriper Israel med raketter og granater. Hamas har tatt på seg ansvaret for selvmordsangrepet i Dimona.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart