Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Tror ikke på avtale innen 2009

Den palestinske statsministeren Salaam Fayyad ser ikke for seg en undertegnet fredsavtale innen utgangen av år 2008, slik det i utgangspunktet legges opp til i Annapolis-prosessen. – Jeg tror ikke det er sannsynlig, sa Fayyad torsdag i intervju med nyhetsbyrået Reuters under et privat besøk i Texas. Fayyad mener det er Israels manglende tiltak mot ulovlige utposter, samt militære operasjoner i palestinske byer på Vestbredden, som er årsaken til den trege fremgangen i fredsprosessen. Israel påpeker at PA-formann Mahmoud Abbas og Fayyads regjering ikke effektivt bekjemper terror. Stadig flere israelere ser ut til å frykte at Hamas kan vinne makten også på Vestbredden dersom ikke IDF slår ned på terrororganisasjonens arbeid gjennom arrestoperasjoner og våpenbeslag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart