Tror ikke på avtale innen 2009

Den palestinske statsministeren Salaam Fayyad ser ikke for seg en undertegnet fredsavtale innen utgangen av år 2008, slik det i utgangspunktet legges opp til i Annapolis-prosessen. – Jeg tror ikke det er sannsynlig, sa Fayyad torsdag i intervju med nyhetsbyrået Reuters under et privat besøk i Texas. Fayyad mener det er Israels manglende tiltak mot ulovlige utposter, samt militære operasjoner i palestinske byer på Vestbredden, som er årsaken til den trege fremgangen i fredsprosessen. Israel påpeker at PA-formann Mahmoud Abbas og Fayyads regjering ikke effektivt bekjemper terror. Stadig flere israelere ser ut til å frykte at Hamas kan vinne makten også på Vestbredden dersom ikke IDF slår ned på terrororganisasjonens arbeid gjennom arrestoperasjoner og våpenbeslag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart