Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Titusenvis kan få sparken i år

Tirsdag varslet kibbutz-industrien at mange av fabrikkene står i fare for å gå konkurs. Onsdag gikk Histadrut-formann Ofer Eini ut i media og bekreftet at situasjonen er vanskelig også for svært mange andre sektorer i israelsk næringsliv. Han hevder "den økonomiske krisen" kan føre til "oppsigelser av titusenvis av arbeidere i år". Eini sier han "ville gjort hva som helst for å forhindre at arbeidere får sparken, inkludert en endagsstreik for å få regjeringen til å våkne". Industri-, handels- og arbeidsminister Eli Yishai sier han er "svært bekymret over dollarens fall, og dens påvirkning på vår eksport, og oppsigelsene av arbeidere." Likevel hevder Israels Bank at det ikke er noen fare for noen økonomisk nedgangstid i 2008. Snarere tvert imot. Alle tall peker mot en høy vekstrate på mellom 3,6-4,4 prosentpoeng, melder banken.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart