Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

36 prosent ønsker Olmert skal fortsette

Et flertall av den israelske befolkningen mener Ehud Olmert bør gå av som statsminister, men hele 36 prosent mener han bør fortsette, i følge en meningsmåling gjennomført for Ha’aretz. For Olmert er disse tallene bedre enn etter Winograd-komiteen publiserte sin første delrapport i april 2007. – Det ser ut som om befolkningen har lagt Den andre Libanon-krigen bak seg. De ser ikke på Winograd-rapporten som noe som varsler politiske endringer, skriver Yossi Verter. Et flertall av Arbeiderpartiet velgere ønsker at partiet skal fortsette i Ehud Olmerts regjering, viser en meningsmåling gjennomført for Yedioth Aharonoth. Ap-leder Ehud Barak finner heller ikke mange argumenter i partimålingene for å trekke seg ut av regjeringskoalisjonen med Kadima og fremtvinge nyvalg. Alle målingene viser nemlig et stabilt og klart flertall for høyrepartiene i Knesset.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart