36 prosent ønsker Olmert skal fortsette

Et flertall av den israelske befolkningen mener Ehud Olmert bør gå av som statsminister, men hele 36 prosent mener han bør fortsette, i følge en meningsmåling gjennomført for Ha’aretz. For Olmert er disse tallene bedre enn etter Winograd-komiteen publiserte sin første delrapport i april 2007. – Det ser ut som om befolkningen har lagt Den andre Libanon-krigen bak seg. De ser ikke på Winograd-rapporten som noe som varsler politiske endringer, skriver Yossi Verter. Et flertall av Arbeiderpartiet velgere ønsker at partiet skal fortsette i Ehud Olmerts regjering, viser en meningsmåling gjennomført for Yedioth Aharonoth. Ap-leder Ehud Barak finner heller ikke mange argumenter i partimålingene for å trekke seg ut av regjeringskoalisjonen med Kadima og fremtvinge nyvalg. Alle målingene viser nemlig et stabilt og klart flertall for høyrepartiene i Knesset.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart