Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israels ambassade angrepet av terrorister

En eller flere væpnede menn åpnet tidlig fredag morgen ild mot den israelske ambassaden i Nouakchott, hovedstaden i det vest-afrikanske landet Mauretania. Angriperne skal ha ropt "Allah Akbar"-kampropet til arabiske jihadister under skuddvekslingen med ambassadens vakter, i følge lokale øyenvitner. Gjerningsmennene flyktet etter en kort trefning. Ingen israelske diplomater skal ha kommet til skade i angrepet, i følge den israelske ambassadøren Boaz Bismuth. Det er foreløpig motstridende meldinger om antallet skadde i terrorangrepet. I følge Ha’aretz ble tre personer skadet, blant annet en fransk kvinne som oppholdt seg ved en nattklubb som ligger like ved ambassaden. Mauretania er et av de få medlemmene i Den arabiske liga som har diplomatiske forbindelser med Israel. Terrorangrepet kommer etter at flere politiske partier har tatt til orde for å bryte kontakten med Israel, påpeker Yedioth Aharonoth. – Det er ingen hemmelighet at det er noen i dette landet eller i området rundt som ikke ser positivt på de diplomatiske forbindelsene mellom Israel og Mauretania, sier ambassadør Bismuth.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart