Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Reduserer strømlevering til Gaza-stripen

Fra og med i dag innleder Israel reduksjon av strømlevering til Gaza-stripen, som et straffetiltak mot Hamas-regimets stadige rakettangrep mot Israel. Israels høyesterett gav åpning for en slik sanksjonsmulighet i forrige uke, da de avviste klagene fra flere menneskerettighetsorganisasjoner. – Vi understreker at Gaza-stripen er kontrollert av en morderisk terrorgruppe som stadig angriper staten Israel og dets innbyggere, og som bryter enhver forskrift i internasjonal lov med sine voldelige aksjoner, skrev sjef for Høyesterett, Dorit Beinisch, i sin dom. I løpet av en periode på to uker planlegger israelske myndigheter å kutte fem prosent av strømleveransen i tre av de ti kraftledningene som fører inn til Gaza-stripen. Israels regjering gav åpning for økonomiske sanksjoner av Gaza-stripen da de erklærte området for fiendtlig i september 2007.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart