Reduserer strømlevering til Gaza-stripen

Fra og med i dag innleder Israel reduksjon av strømlevering til Gaza-stripen, som et straffetiltak mot Hamas-regimets stadige rakettangrep mot Israel. Israels høyesterett gav åpning for en slik sanksjonsmulighet i forrige uke, da de avviste klagene fra flere menneskerettighetsorganisasjoner. – Vi understreker at Gaza-stripen er kontrollert av en morderisk terrorgruppe som stadig angriper staten Israel og dets innbyggere, og som bryter enhver forskrift i internasjonal lov med sine voldelige aksjoner, skrev sjef for Høyesterett, Dorit Beinisch, i sin dom. I løpet av en periode på to uker planlegger israelske myndigheter å kutte fem prosent av strømleveransen i tre av de ti kraftledningene som fører inn til Gaza-stripen. Israels regjering gav åpning for økonomiske sanksjoner av Gaza-stripen da de erklærte området for fiendtlig i september 2007.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart