Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Livni har gjort kompromisser om Jerusalem i hemmelige forhandlinger

En palestinsk tjenestemann forteller til Jerusalem Post at det pågår hemmelige forhandlinger mellom israelere og palestinere parallelt med de offisielle forhandlingene. Nyheten om en bakkanal var neppe noe overraskende for israelske observatører, men detaljer lekket fra de hemmelige forhandlingene kan true med å velte Ehud Olmerts regjering. – Israel er klar til å trekke seg tilbake fra nesten alle de arabiske bydelene og landsbyene i Jerusalem. Israel er villig til å dele Jerusalem på ny, og det er en positiv utvikling, sier den anonyme palestinske tjenestemannen til avisen. Medarbeidere av utenriksminister Tzipi Livni, som leder forhandlingene med palestinerne, har avvist å kommentere utspillet. Opposisjonen på den israelske høyresiden ber det religiøse Shas-partiet om å trekke seg fra koalisjonsregjeringen etter Jerusalem Posts avsløring. Shas har sagt at de vil trekke seg straks Jerusalem-spørsmålet kommer opp i forhandlingene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart