Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tyskland forstår at Israel må svare på terrorangrep

Israels statsminister er på besøk i Berlin, hvor han tirsdag holdt samtaler med Tysklands rikskansler Angela Merkel. – Tyskland forstår at Israel forbeholder seg retten til å svare på terrorangrep, sa Olmert etter møtet. Samtidig lovet statsministeren at en Gaza-operasjon vil være "tilpasset og effektiv". Merkel påpekte at den humanitære situasjonen på Gaza-stripen er "vanskelig", men la hovedansvaret på situasjonen på de palestinske terrororganisasjonene som angriper Israel med raketter. – Den beste måten å avhjelpe den humanitære situasjonen på Gaza-stripen er å stanse rakettangrepene og terroraktiviteten, "og så vil det ikke være nødvendig å snakke om flere sanksjoner", sa Merkel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart