Tyskland forstår at Israel må svare på terrorangrep

Israels statsminister er på besøk i Berlin, hvor han tirsdag holdt samtaler med Tysklands rikskansler Angela Merkel. – Tyskland forstår at Israel forbeholder seg retten til å svare på terrorangrep, sa Olmert etter møtet. Samtidig lovet statsministeren at en Gaza-operasjon vil være "tilpasset og effektiv". Merkel påpekte at den humanitære situasjonen på Gaza-stripen er "vanskelig", men la hovedansvaret på situasjonen på de palestinske terrororganisasjonene som angriper Israel med raketter. – Den beste måten å avhjelpe den humanitære situasjonen på Gaza-stripen er å stanse rakettangrepene og terroraktiviteten, "og så vil det ikke være nødvendig å snakke om flere sanksjoner", sa Merkel.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart