Vil etablere ny arabisk by i Galilea

– Mitt mål er å etablere en ny arabisk by i Galilea, sier Israels innenriksminister Meir Sheetrit. Han ser for seg "en moderne by, hvor unge par kan ha råd til å kjøpe en leilighet". Planen blir tatt imot med åpne armer av lokale arabiske ledere. – Jeg tror ham og dette høres seriøst ut. Dette er et veldig viktig skritt. Jeg har ikke hørt om slike planer, men jeg er sikker på at det vil la seg gjøre. Det er mange steder i Galilea hvor en slik by kan etableres raskt, sier Samir Hussein, som er leder for regionrådet i Dir Hanna. Siden Israel ble opprettet er det ikke etablert noen ny arabisk by i landet, med unntak av prosjektene for å gjøre beduiner i Negev bofaste, skriver Yoav Stern i Ha’aretz.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart