Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Går til generalstreik

Et stort antall nord-israelske byer, tettsteder og landsbyer går onsdag kveld til generalstreik. Streiken er en protest mot regjeringens plan om å trekke tilbake områdets status som en konfliktsone. Dermed mister Nord-Israel de skatte- og budsjettfordelene de har hatt siden Den andre Libanon-krigen, skriver Jerusalem Post. Blant kommunene som går til streik finner vi Nahariya, Kiryat Shmona, Shlomi Metula, Kfar Vradim og Peki’in med flere. Streiken vil ramme utdanningssystemet, såvel som kommunale tjenester og deler av den private sektor. I Kiryat Shmona vurderer man å sperre veiene under en offentlig demonstrasjon som skal avholdes. Neste onsdag er det ventet at flere kommuner i Sør-Israel også vil gå til streik. De har sett seg lei på det de mener er manglende vilje til å gjøre noe med deres sikkerhetssituasjon. Ordfører i Dimona, Meir Cohen, sier han før trodde alle israelere var på samme lag og tok del i de samme lidelsene. Nå har det blitt en "to-nasjons-stat", hevder han. – Noen kan nyte livet i Tel Aviv, mens andre lider under Kassam-angrep i sju lange år. Hans medbrødre [i sentrale strøk av Israel] sitter på kafeer og ser det på nyhetene som om det skulle være fra Kenya, forklarer Cohen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart