Ny sjefsredaktør i Ha’aretz

Styret i selskapet Ha’aretz Group har utpekt Don Alfon til ny sjefsredaktør i avisen Ha’aretz. – Valget av Alfon var et naturlig valg, og er et tegn på vårt ønske om å lede avisen mot vekst og betydelig utvidelse av lesermassen, samt å fortsette de siste årenes børsvekst, sier styremedlem Guy Rolnik. Alfon tar over jobben fra og med 15. april. Han vil erstatte nåværende sjefsredaktør David Landau, som da avslutter sin fireårsperiode i stillingen. Landau vil forbli en del av det redaksjonelle styret også etter sin avtredelse. 46 år gamle Alfon kom til Ha’aretz som journalist i 1989. Han har blant annet vært med å opprette "Gallery", avisens kulturutgave, og vært korrespondent i Paris.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart