Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ny sjefsredaktør i Ha’aretz

Styret i selskapet Ha’aretz Group har utpekt Don Alfon til ny sjefsredaktør i avisen Ha’aretz. – Valget av Alfon var et naturlig valg, og er et tegn på vårt ønske om å lede avisen mot vekst og betydelig utvidelse av lesermassen, samt å fortsette de siste årenes børsvekst, sier styremedlem Guy Rolnik. Alfon tar over jobben fra og med 15. april. Han vil erstatte nåværende sjefsredaktør David Landau, som da avslutter sin fireårsperiode i stillingen. Landau vil forbli en del av det redaksjonelle styret også etter sin avtredelse. 46 år gamle Alfon kom til Ha’aretz som journalist i 1989. Han har blant annet vært med å opprette "Gallery", avisens kulturutgave, og vært korrespondent i Paris.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart