Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hizbollahs øverstkommanderende drept i eksplosjon

Øverstkommanderende for Hizbollahs militære styrker, Imad Fayez Mughniyeh (bildet), ble drept av en bilbombe i Syrias hovedstad Damaskus tirsdag kveld. Den shia-muslimske terrororganisasjonen hevder Israel stod bak angrepet. Mughniyeh har vært ettersøkt i minst 40 land, og vært på FBIs topp-20 liste over ettersøkte terrorister i flere år. Washington holdt ham ansvarlig for angrepet på den amerikanske ambassaden og marinestyrkens hovedkvarter i Beirut i 1983. Over 200 amerikanere ble drept i angrepene. Mughniyeh ble også holdt ansvarlig av Israel for en rekke terrorangrep. Det blir antatt at han stod bak bombeangrepene i Buenos Aires i 1992 og 1994, og kapringen av et passasjerfly fra TWA i 1985. – Mughineyeh ble en martyr i hendene til de zionistiske israelerne, heter det i en uttalelse på Hizbollahs tv-kanal Al-Manaar. Israelske myndigheter nekter å kommentere påstanden. – Vi har ikke gitt noen uttalelse når det gjelder denne saken, sier Mark Regev, talsmann ved statsminister Ehud Olmerts kontor.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart