Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mossad står bak Mughniyeh-drapet

Israel har offentlig benektet at de står bak drapet på Hizbollahs øverstkommanderende Imad Mughniyeh tirsdag. Men tidligere CIA-offiser Bruce Riedel, som har 30 års fartstid fra etterretningstjenesten, er overbevist om at det er Mossad som står bak. Israel har allerede gjennomført liknende operasjoner i Syria, påpeker Riedel. Samtidig viser Mughniyeh-drapet at Israel har klart på suksessfullt vis å infiltrere Hizbollah, og dermed fått Hassan Nasrallah til å forstå at han kan være neste mann på listen. – Israels etterretningstjenester har sine motiver, og de har bevist før at de kan slå til i Damaskus. Dette er en betydelig operasjon, uansett om israelerne vil innrømme det eller ikke. Han (Mughniyeh) har toppet USAs og Israels lister over mest ettersøkte personer i et kvart århundre, poengterer Riedel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart