Mossad står bak Mughniyeh-drapet

Israel har offentlig benektet at de står bak drapet på Hizbollahs øverstkommanderende Imad Mughniyeh tirsdag. Men tidligere CIA-offiser Bruce Riedel, som har 30 års fartstid fra etterretningstjenesten, er overbevist om at det er Mossad som står bak. Israel har allerede gjennomført liknende operasjoner i Syria, påpeker Riedel. Samtidig viser Mughniyeh-drapet at Israel har klart på suksessfullt vis å infiltrere Hizbollah, og dermed fått Hassan Nasrallah til å forstå at han kan være neste mann på listen. – Israels etterretningstjenester har sine motiver, og de har bevist før at de kan slå til i Damaskus. Dette er en betydelig operasjon, uansett om israelerne vil innrømme det eller ikke. Han (Mughniyeh) har toppet USAs og Israels lister over mest ettersøkte personer i et kvart århundre, poengterer Riedel.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart