Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mughniyah var personifiseringen av «ondskapens akse»

Imad Fayez Mughniyah var personifiseringen av "ondskapens akse" mener Amir Oren i Ha’aretz. Terrorlederen var et viktig bindeledd mellom ekstrem ayatollah-ideologi og den libanesiske shia-bevegelsen. – Alle de Iran-ledede terrorangrepene gjennomført av Hizbollah ble planlagt av Mughineyeh personlig, i følge Oren. Han tror det vil ta lang tid for Iran og Hizbollah å finne en verdig arvtaker etter Mughniyah. – Tidligere er likvidasjoner av terrorledere blitt kritisert fordi deres arvtakere viser seg å bli enda verre. Det er ikke tilfelle nå, skriver Oren. – Den som klarte å stramme nettet rundt Mughniyah i Syria hadde utmerkede operative og etterretningsmessige evner, noe som manglet i Den andre Libanon-krigen. Man kan bare lure på hvorfor vi ikke har klart å finne de kidnappede soldatene Ron Arad, Gilad Shalit, Eldad Regev og Udi Goldwasser, avslutter Oren.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart