Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hull i sikkerhetsgjerdet inviterer terrorister

Terroristene som drepte Razdolskya Lyobov (74) i Dimona på mandag kom fra Hebron på Vestbredden. – Det ti kilometer lange hullet i sikkerhetsbarrieren sør på Vestbredden "roper ut til terroristene", sier sjef for det sørlige politidistrikt i Israel, Uri Bar Lev. – Hver dag drar tusenvis av palestinere gjennom hullet uten noen kontroll. Selvmordsbomberne i Beersheba for to og tre år siden, og Dimona-angriperne kom gjennom her. Det er avgjørende å få opp hinder i passasjen, mener Bar Lev. Knessets komite for internkontroll ber regjeringen sette av midler til å fullføre sikkerhetsbarrieren i sør så raskt som mulig. – Bare en rask beslutning fra regjeringen som blir omgjort i handling vil gjøre at innbyggerne i Beersheba og Dimona føler seg tryggere, sier ordfører i Dimona Meir Cohen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart