Hull i sikkerhetsgjerdet inviterer terrorister

Terroristene som drepte Razdolskya Lyobov (74) i Dimona på mandag kom fra Hebron på Vestbredden. – Det ti kilometer lange hullet i sikkerhetsbarrieren sør på Vestbredden "roper ut til terroristene", sier sjef for det sørlige politidistrikt i Israel, Uri Bar Lev. – Hver dag drar tusenvis av palestinere gjennom hullet uten noen kontroll. Selvmordsbomberne i Beersheba for to og tre år siden, og Dimona-angriperne kom gjennom her. Det er avgjørende å få opp hinder i passasjen, mener Bar Lev. Knessets komite for internkontroll ber regjeringen sette av midler til å fullføre sikkerhetsbarrieren i sør så raskt som mulig. – Bare en rask beslutning fra regjeringen som blir omgjort i handling vil gjøre at innbyggerne i Beersheba og Dimona føler seg tryggere, sier ordfører i Dimona Meir Cohen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart