Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vil hevne drapet på Mughniyeh med «åpen krig»

Hizbollahs generalsekretær Hassan Nasrallah lover hevn mot Israel etter bilbomben som drepte terrorgruppens øverste militære leder i Damaskus. – Hvis dere ønsker en åpen krig, la hele verden forstå: La krigen være åpen, sa Nasrallah i en tv-overført tale under Mughniyehs begravelse i Beirut torsdag. Nasrallah hevder Israel drepte Mughniyeh "utenfor den naturlige kampsonen", som Hizbollah-lederen tydeligvis vil forsøke å begrense til Libanon og Israel. Nasrallah nevnte ikke at Mughniyeh har en lang historie som leder av internasjonal terror, blant annet med det dødeligste angrepet på et jødisk samfunn utenfor Israel etter Den andre verdenskrig. I juli 1994 ble 84 mennesker drept i Buenos Aires i Argentina da en selvmordsbomber fra Hizbollah kjørte inn i et jødisk samfunnshus med fire hundre kilo eksplosiver. Mughniyeh hadde personlig deltatt i forberedelsene, og forlot Buenos Aires bare noen dager før eksplosjonen. Sør-Amerika var tydeligvis innenfor Mughniyehs "naturlige kampsone".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart