Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi knekker bena til dem som krysser grensen

Egypts utenriksminister Ahmed Aboul Gheit brukte uvanlig sterke ord under et tv-intervju onsdag kveld. – Enhver som tar seg inn over Egypts grense vil få bena sine knekket, skal Gheit ha sagt i følge et sitat som gjengis av nyhetsbyrået AP. Palestinere har strømmet mer eller mindre fritt mellom Egypt og Gaza-stripen siden Hamas brøt gjennom grensesperringene i Rafah 23. januar. I helgen skal Egypt ha klart å stenge den porøse grensen igjen. Den egyptiske utenriksministeren synes Hamas sin krig mot Israel er "latterlig", fordi han mener den skader palestinerne mer enn den skader israelerne. – Du går ikke til krig bare for å skade deg selv, sa Gheit.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart