Vi knekker bena til dem som krysser grensen

Egypts utenriksminister Ahmed Aboul Gheit brukte uvanlig sterke ord under et tv-intervju onsdag kveld. – Enhver som tar seg inn over Egypts grense vil få bena sine knekket, skal Gheit ha sagt i følge et sitat som gjengis av nyhetsbyrået AP. Palestinere har strømmet mer eller mindre fritt mellom Egypt og Gaza-stripen siden Hamas brøt gjennom grensesperringene i Rafah 23. januar. I helgen skal Egypt ha klart å stenge den porøse grensen igjen. Den egyptiske utenriksministeren synes Hamas sin krig mot Israel er "latterlig", fordi han mener den skader palestinerne mer enn den skader israelerne. – Du går ikke til krig bare for å skade deg selv, sa Gheit.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart