Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Shas truer koalisjonen to ganger daglig

Knesset-medlem Ophir Paz-Pines retter kraftig skyts mot det religiøse Shas-partiet, som er en del av koalisjonsregjeringen sammen med hans eget Arbeiderparti. – Shas truer med å forlate koalisjonen, ikke to ganger ukentlig, men to ganger daglig, sier han til Jerusalem Post. – Noen ganger tenker jeg at de vil bruke snøfall i Jerusalem som et påskudd til å forlate regjeringen. De truer [med regjeringsbrudd] i alle slags saker […] Problemet for Arbeiderpartiet er at vi er i en regjering som konstant lever md trusler fra Shas, og Kadima overgir seg alltid til Shas sine klagerop og trusler, forklarer en oppgitt Paz-Pines. Han hevder partiledelsen tror de har litt mer makt enn de egentlig har mandat til. – Shas føler de har vetomakt i alle viktige saker, og oppfører seg som om koalisjonen er i lommen deres, og utpresser alltid Kadima til sitt eget beste, hevder Paz-Pines.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart