Rice er enig i å utsette Jerusalem-forhandlinger

USAs utenriksminister Condoleezza Rice skal ha gitt sin støtte til å utsette forhandlingene om Jerusalems framtidige status til slutten av forhandlingsprosessen mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene, i følge en politisk kilde i Jerusalem. Statsminister Ehud Olmert frykter samtaler om Jerusalem vil kunne låse forhandlingene som er i gang. Regjeringspartiet Shas har i tillegg truet med å trekke seg straks seriøse forhandlinger om Jerusalem starter. Palestinerne krever at Jerusalem skal stå på dagsorden i forhandlingene helt fra begynnelsen. PA-formann Mahmoud Abbas og statsminister Ehud Olmert møtes tirsdag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart