Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bosettere fortsetter å bygge

Til tross for statsminister Ehud Olmerts løfte om å stanse bygging i mindre og isolerte bosetninger på Vestbredden, fortsetter bosettere illegal utvidelse flere steder, skriver Amos Harel i Ha’aretz. I Eli nord for Ramallah er bosettere i ferd med å bygge 27 mindre boliger, eller såkalte "trailere". Noen av trailerne blir satt opp på land som er privat eid av palestinere, i følge organisasjonen Peace Now. Ha’aretz har fått opplysningen bekreftet av sikkerhetskilder. Bosetterrådet for Judea og Samaria hevder utbyggingen skjer på statlig eiendom. – Uansett hvem som eier landet, er det klart at utbyggingen i Eli skjer uten godkjennelse [av myndighetene], skriver Harel. Også i Maskiot nord i Jordan-dalen er det registrert illegal utbygging. Ti familier har nylig flyttet inn i bosetningen, som tidligere var en israelsk militærbase.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart