Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel er en ussel mikrobe

Den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad retter igjen kraftsalver mot den jødiske staten, informerer Yedioth Aharonoth. På besøk i den sør-iranske byen Bandar Abbas kalte han Israel for "en skitten mikrobe", "et villdyr" og "vestens fugleskremsel". – Verdensmaktene har skapt en skitten mikrobe, kalt "zionistregimet", som de har sluppet løs mot regionens nasjoner, sa statslederen under en TV-sendt tale. – Dette regimet er støttet av dem som skapte det som sitt fugleskremsel, for å holde regionens nasjoner under kontroll, la han til. Ahmadinejad kommenterte også henrettelsen av Hizbollah-lederen Imad Mugniyah, som han hevdet Israel stod bak. – Israel dreper rene og heltemodige menn, og etterpå feirer de, sa den iranske presidenten. Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart