Jeg tenker på soldatenes tårer ved Vestmuren

De israelske fallskjermjegerne som inntok gamlebyen i Jerusalem under Seksdagerskrigen i 1967 felte tårer da de nådde frem til Vestmuren. – Soldatenes tårer følger meg i forhandlingsrommet, sa Israels utenriksminister Tzipi Livni (bildet) tirsdag. Til deltakerne på den femte Jerusalem-konferansen prøvde Livni å formidle den smertefulle følelsen det er for henne å gjøre kompromisser om Israels hovedstad. – Jeg aksepterer ikke at man gjør en forskjell på de som ønsker fred og de som elsker landet Israel. Alle elsker vi Israel og alle ønsker vi fred, sa Livni. – Vårt felles mål er en demokratisk jødisk stat og et trygt land, understreket utenriksministeren.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart