Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Jeg tenker på soldatenes tårer ved Vestmuren

De israelske fallskjermjegerne som inntok gamlebyen i Jerusalem under Seksdagerskrigen i 1967 felte tårer da de nådde frem til Vestmuren. – Soldatenes tårer følger meg i forhandlingsrommet, sa Israels utenriksminister Tzipi Livni (bildet) tirsdag. Til deltakerne på den femte Jerusalem-konferansen prøvde Livni å formidle den smertefulle følelsen det er for henne å gjøre kompromisser om Israels hovedstad. – Jeg aksepterer ikke at man gjør en forskjell på de som ønsker fred og de som elsker landet Israel. Alle elsker vi Israel og alle ønsker vi fred, sa Livni. – Vårt felles mål er en demokratisk jødisk stat og et trygt land, understreket utenriksministeren.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart