Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Frykter utvanning av Hamas-boikott

– EU kan komme til å endre politikk overfor Hamas, advarer Ran Koriel, Israels ambassadør til EU. Dette kommer frem i en diplomatisk rapport som Koriel har sendt til Jerusalem, i følge Ha’aretz. EU-ambassadøren tror den vanskelige humanitære situasjonen på den smale kyststripen kan få europeiske land til å innlede kontakt med den islamistiske terrorgruppen. Frankrike skal være et av landene som er i ferd med å revurdere sin holdning til Hamas. Russlands spesialutsending til Midtøsten, Sergei Yakovlev, mener palestinerne igjen bør etablere en samlingsregjering mellom Fatah og Hamas. – Uten en ny samlingsregjering vil "Gaza-stripen bli en tidsinnstilt bombe som vil drepe Annapolis-prosessen", sier Yakovlev. Den siste palestinske samlingsregjeringen brøt sammen da Hamas gjennomførte et voldelig kupp på Gaza-stripen sommeren 2007.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart