Frykter utvanning av Hamas-boikott

– EU kan komme til å endre politikk overfor Hamas, advarer Ran Koriel, Israels ambassadør til EU. Dette kommer frem i en diplomatisk rapport som Koriel har sendt til Jerusalem, i følge Ha’aretz. EU-ambassadøren tror den vanskelige humanitære situasjonen på den smale kyststripen kan få europeiske land til å innlede kontakt med den islamistiske terrorgruppen. Frankrike skal være et av landene som er i ferd med å revurdere sin holdning til Hamas. Russlands spesialutsending til Midtøsten, Sergei Yakovlev, mener palestinerne igjen bør etablere en samlingsregjering mellom Fatah og Hamas. – Uten en ny samlingsregjering vil "Gaza-stripen bli en tidsinnstilt bombe som vil drepe Annapolis-prosessen", sier Yakovlev. Den siste palestinske samlingsregjeringen brøt sammen da Hamas gjennomførte et voldelig kupp på Gaza-stripen sommeren 2007.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart