Israel står overfor «sin sikre død»

Regjeringen i Teheran er overbevist om at det er Israel som står bak henrettelsen av Hizbollah-leder Imad Mugniyah. Drapet betyr at det nå haster å gjennomføre Israels «sikre død», sa Iran-regjeringens seniorrådgiver i militære spørsmål torsdag. Yayha Rahim Safavi hevdet henrettelsen har flammet opp hatet internt i Hizbollahs rekker, særlig blant ungdommen.
– Med dette hatet er zionistregimets sikre død blitt fremskyndet, sa han til det iranske nyhetsbyrået.
Iran har i dagene etter henrettelsen av Mugniyah trappet opp sin retorikk mot Israel. Israels FN-ambassadør Dan Gillerman har levert en protest til FN, etter at president Mahmoud Ahmadinejad onsdag kalte Israel for en «ussel mikrobe». Generalsekretær Ban Ki-Moon svarte med å beskrive Mahmadinejads uttalelser som «utilgivelige».

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart