Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jeg bærer det endelige ansvar for krigen

Statsminister Ehud Olmert har i dag kommentert Winograd-komiteens rapport om Den andre Libanon-krigen for første gang i offentlighet. Under et spesialmøte i Knesset dedikert til rapportens innhold, sa Olmert at han bærer det endelige ansvaret for feilene begått under krigen. – Winograd-komiteens kritikk av det politiske lederskapet, forsvarsledelsen og IDF var hard. Jeg bærer det endelige ansvaret for alle feilene. Jeg uttrykte også dette på krigens siste dag og har heller aldri forsøkt å unndra meg dette ansvaret, forklarte Kadima-lederen. Videre hevdet han at han har planer for å "korrigere feilene, dra konklusjonene og igangsette de nødvendige reformene", skriver Yedioth Aharonoth. En far som mistet en sønn under krigen i 2005, deltok på møtet. Flere ganger ba han Olmert om å gå av. – Du er ikke min statsminister. Jeg sier fra meg mitt statsborgerskap, skrek han, før han ble fjernet fra plenum. Flere andre pårørende som deltok ble så opprørt over behandlingen han fikk, at de fulgte med ham ut av salen. 59 av Knesset-tilhørerne godtok Olmerts forklaring, mens 53 stemte imot. Selv om det ikke ville fått noen praktiske konsekvenser dersom han hadde blitt nedstemt, ville det vært et stort nederlag for den pressede statsministeren, forklarer Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart