Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fanger rømte fra fengslet

14 palestinske fanger rømte fra fengslet i Nablus torsdag. Fangene var plassert der etter gjensidig avtale mellom Israel og PA, men stakk av i protest mot de elendige fengslingsforholdene de har lidd under. Blant rømlingene er Mahadi Abu Rizala, en av lederne i Al-Aqsa brigaden. Siden de flyktet har fangene forhandlet med politiledere på Vestbredden, som krever at de ettersøkte personene overgir seg umiddelbart, skriver Yedioth Aharonoth. Israel har gjentatte ganger opplevd å se terrorister som er arrestert av palestinske sikkerhetsstyrker eller overgitt i deres forvaring, forsvinne fra palestinske fengsler etter kort tid.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart