Kritiserer Israels politikk mot Gaza-stripen

EUs politikere ber Israel om å ikke innføre "kollektiv avstraffelse" på Gaza-stripen. Isolasjonen av området er feilslått, hevder de, og mener Israel setter palestinsk sivilbefolkning i fare. Samtidig ønsker EU at Israel skal fjerne blokaden, som har gjort det vanskelig for de 1,5 millioner Gaza-innbyggerne å få tak i nødvendige varer, skriver Ha’aretz. – Politikken med isolasjon av Gaza-stripen har mislyktes, både på et politisk og et humanitært nivå, hevder resolusjonen. – Den sivile befolkningen burde bli unntatt enhver militær handling og kollektiv avstraffelse, heter det videre. Til slutt ber unionen Israel om å oppgi "all militær maktbruk" som kan sette sivile liv i fare.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart