Shekelen er ubegripelig

Analytiker Serhan Cervik for den amerikanske investeringsbanken Morgan Stanley, skriver om den israelske shekelen at den er "ubegripelig". – Shekelen er ubegripelig. Den israelske økonomien og det finansielle markedet viser en eksepsjonell standhaftighet, skriver Cervik i en av sine siste rapporter. Økonomen arbeider for banken som analytiker for Midtøsten og Nord-Afrika. Og Cervik fortsetter sine lovord om den israelske myntenheten: – Hvem ville trodd at shekelen ville styrkes i møte med et globalt finansielt jordskjelv, og sikkerhetssjokkene hjemme (i Israel, red. anm)? Det er utrolig, men ikke overraskende. I alle fall ikke fra vårt perspektiv, skriver analytikeren. Bank Morgan Stanley tror den israelske økonomien vil vokse 4,8 prosent i 2008, melder Yedioth Aharonoth.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart