Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Shekelen er ubegripelig

Analytiker Serhan Cervik for den amerikanske investeringsbanken Morgan Stanley, skriver om den israelske shekelen at den er "ubegripelig". – Shekelen er ubegripelig. Den israelske økonomien og det finansielle markedet viser en eksepsjonell standhaftighet, skriver Cervik i en av sine siste rapporter. Økonomen arbeider for banken som analytiker for Midtøsten og Nord-Afrika. Og Cervik fortsetter sine lovord om den israelske myntenheten: – Hvem ville trodd at shekelen ville styrkes i møte med et globalt finansielt jordskjelv, og sikkerhetssjokkene hjemme (i Israel, red. anm)? Det er utrolig, men ikke overraskende. I alle fall ikke fra vårt perspektiv, skriver analytikeren. Bank Morgan Stanley tror den israelske økonomien vil vokse 4,8 prosent i 2008, melder Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart