Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vil trekke investeringer i Israel Electrics

Det norske velferdsfondets etiske råd vurderer om de skal anbefale å selge sine aksjer i Israel Electrics. Årsaken skal være at selskapet angivelig deltar i en "boikott av Gaza-stripen." Oljefondet har totalt investert 107 millioner kroner i selskapet, som har monopol på strømleveranse i Israel, melder Jerusalem Post. – Informasjon om at den israelske regjeringen bruker selskapet for å kutte strømleveransen til Gaza, og derfor forverrer situasjonen for de sivile der, har fått finansminister Kristin Halvorsen til å be det etiske rådet etterforske selskapet, forklarer finansdepartementets talskvinne Kaja Haldorsen. Norske myndigheter har blant annet pålagt det 2,08 billioner store velferdsfondet å ikke investere i selskaper som er involvert i arbeid med atomvåpen eller klasebomber, eller som bryter menneskerettighetene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart