IAEAs rapport beviser at Iran utvikler atomvåpen

Lørdag gav israelske myndigheter sin førte offisielle respons på FNs atomenergibyrås (IAEA) rapport om Irans atomutvinningsprogram. – IAEAs rapport konkluderer at Iran er involvert i aktiviteter som er viktige i utviklingen av atomvåpen, skriver utenriksminister Tzipi Livni i sin skriftlige respons. Atomenergibyråets rapport sier at selv om iranske myndigheter var mer samarbeidsvillige enn tidligere, prøver fortsatt landet å fremskynde utvinningen av uran. – Rapporten understreker og bekrefter den uttrykte bekymring fra Israel og det internasjonale samfunn, om at Iran fortsetter å strekke seg etter atomvåpen, hevder Livni.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart