Vi vil gi Sderot hjelp innen 2010

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Noen timer før han reiste på statsbesøk til Japan, lovet statsminister Ehud Olmert at regjeringen vil hjelpe Negevs innbyggere med Kassam-trusselen innen 2010. – Vi vil gi innbyggerne i Sderot og de andre tettstedene rundt Gaza-stripen et skikkelig svar [på angrepene] gjennom et avansert system mot Kassam-raketter, sa Olmert under det ukentlige regjeringsmøtet. På det samme møtet ble det vedtatt en pakke på 480 millioner kroner, til å forsterke bygninger og lage bomberom i byene og tettstedene som blir utsatt for daglige granat- og rakettangrep. Likevel vil ikke alle hus bli forsterket, melder Yedioth Aharonoth. Kun 3.600 av de 8.000 husene innen Kassam-rakettenes rekkevidde, vil bli forsterket. – Planen er ikke ment å skulle sikre hvert eneste hjem og bygning. Det finnes ikke rom for ekstremisme, klargjorde statsministeren. En beslutning om hva man skal gjøre med de 4.400 andre husene som ligger innenfor rakettenes rekkevidde, vil ikke bli avgjort før om to år.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart