Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Vi vil gi Sderot hjelp innen 2010

Noen timer før han reiste på statsbesøk til Japan, lovet statsminister Ehud Olmert at regjeringen vil hjelpe Negevs innbyggere med Kassam-trusselen innen 2010. – Vi vil gi innbyggerne i Sderot og de andre tettstedene rundt Gaza-stripen et skikkelig svar [på angrepene] gjennom et avansert system mot Kassam-raketter, sa Olmert under det ukentlige regjeringsmøtet. På det samme møtet ble det vedtatt en pakke på 480 millioner kroner, til å forsterke bygninger og lage bomberom i byene og tettstedene som blir utsatt for daglige granat- og rakettangrep. Likevel vil ikke alle hus bli forsterket, melder Yedioth Aharonoth. Kun 3.600 av de 8.000 husene innen Kassam-rakettenes rekkevidde, vil bli forsterket. – Planen er ikke ment å skulle sikre hvert eneste hjem og bygning. Det finnes ikke rom for ekstremisme, klargjorde statsministeren. En beslutning om hva man skal gjøre med de 4.400 andre husene som ligger innenfor rakettenes rekkevidde, vil ikke bli avgjort før om to år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart