Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tidligere forsvarssjef Dan Shomron er død

Israels tidligere forsvarssjef, generalløytant Dan Shomron, døde tirsdag, 70 år gammel. Shomron kom på sykehus for to uker siden etter et kraftig slag. Shomron var forsvarssjef under den første intifadaen, mellom 1986 og 1991. Han ble etterfulgt av nåværende forsvarsminister Ehud Barak. I 1976 ledet Shomron det israelske Entebbe-raidet for å frigjøre flypassasjerer som var tatt som gisler av palestinske flykaprere. Han utmerket seg i kampene på den syriske fronten under Seksdagerskrigen i 1967. – Dan Shomron var en avholdt offiser og en av de mest originale og modige kommandantene som har tjenestegjort i de israelske forsvarsstyrkene, sier president Shimon Peres.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart