85 kilometer gjerde mot Egypt skal være klar om to år

En strøm av illegale flyktninger fra det afrikanske kontinent, smugling og infiltrasjonsforsøk av terrorister er årsakene til at Israel planlegger et grensegjerde mot Egypt. I løpet av to år vil et gjerde som dekker 85 kilometer av grensen være klar, varsler forsvarsminister Ehud Barak. Dette er mindre enn halvparten av hele grenselengden, men vil dekke de mest utsatte områdene i nord og sør. Strømmen av illegale flyktninger har økt kraftig de siste årene. Bare i løpet av siste uke skal israelske myndigheter ha registrert 400 ulovlige grensekrysninger fra Egypt. Likud, som er det største opposisjonspartiet i Israel, går inn for å bygge et grensegjerdet langs hele grensen mot Egypt i løpet av to til tre år, skriver Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart