Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Antisemitter angriper Medvedevs bakgrunn

Den siste tiden har russiske nasjonalister "anklaget" Putins etterfølger Dmitri Medvedev for å ha jødiske røtter. Dermed har de brakt den russiske antisemittismen tilbake til overflaten, rett før russerne går til valgurnene, skriver Yedioth Aharonoth. Den nåværende visestatsministeren Medvedev sier selv han er en tilhører av den russisk-ortodokse tro. Men noen nasjonalistgrupper vil ha det til at hans mors pikenavn, Shaposhnikova, er et jødisk navn og at han derfor er uskikket til å være Russlands neste president. Presidentkandidaten nekter både å avvise og bekrefte ryktene, mens Kreml i en uttalelse fordømmer alle former for antisemittisme.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart