Hva bør Siv Jensen lære i Israel?

Frp-formann Siv Jensen besøker Israel for første gang denne uken. Nettavisen til journaliststudentene i Oslo har spurt et panel på fem om hva Siv bør lære.
– For det første håper jeg hun lærer hvilken suksess som stat Israel er og har blitt på 60 år. Ifølge FN er Israel det mest velfungerende og vellykkede landet i Midtøsten. Israelerne lever lengst, har størst politisk, borgerlig frihet. De har størst pressefrihet, størst frihet for kvinner og minst korrupsjon. Alt dette har de i et mildt sagt vanskelig nabolag, med stadige trusler mot sin eksistens, svarer Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.
– For det andre håper jeg hun ser at problemet med de palestinske flyktningene må løses ved at de gis en permanent fremtid der de er, og man ikke må godta palestinernes krav om å vende tilbake. Israel må bevares som en stat med jødisk flertall, legger han til.
Alle som vil lære mer om disse to emnene kan besøke MIFFs temasider Israels suksess og Flyktninger i Midtøsten.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart