Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Abbas vurderer å fortsette konflikt med Israel

I et intervju med den jordanske avisen al-Dustur, sier PA-formann Mahmoud Abbas at han for øyeblikket er imot væpnet konflikt med Israel. Likevel utelukker han ikke at det kan bli aktuelt i fremtiden. Abbas skryter villig av sin bakgrunn som militssoldater, og hevder han var den første som "avfyrte et skudd under motstandskampen" mot Israel i 1965. Dessutten la han til at PLO var den organisasjonen som lærte mange rundt om i verden "hvordan å drive motstandskamp, når motstandskamp er mest effektivt og når det ikke er det". – Jeg hadde æren av å lede dette […] Vi lærte bort til alle, inkludert Hizbollah, måter å drive motstandskamp. De ble alle utdannet i våre treningsleire. PA-formannen sier også Israels krav om å bli anerkjent som en "jødisk stat", er et av de største problemene i fredsforhandlingene. – Vi forhandlet om dette konseptet på Annapolis-konferansen, og forhandlingene brøt nesten sammen på grunn av det […] De ville ha oss til å uttrykke at vi anerkjenner Israel som en jødisk stat i de avsluttende uttalelsene, men vi nektet å høre på det, sier Abbas. Han la til at han anerkjenner Israel som stat, men altså ikke som en stat med jødisk flertall og jødisk identitet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart