Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Grad-rakett fra Gaza-stripen slo ned i bolig

For første gang i de palestinske terrorgruppenes syv år lange rakettkrig mot Israel er en bolig i kystbyen Ashkelon rammet av et direkte treff. Fire Grad-raketter rammet byen torsdag ettermiddag, melder Jerusalem Post. Kort tid senere ble en 70 år gammel kvinne lettere skadet da rakettregnet over Sderot fortsatte. Både i Ashkelon og Sderot har en mengde mennesker fått behandling for sjokk. Torsdag morgen ble en sikkerhetsvakt til Israels sikkerhetsminister Avi Dichter skadet av en Kassam-rakett utenfor Sapir-skolen i Sderot. På grunn av rakettangrepene fra Gaza-stripen var oppmøtet på skolene i Sderot-området kun omkring 60 prosent torsdag. Frp-formann Siv Jensen, som er på sitt første besøk i Israel, ble også offer for Hamas-rakettene torsdag. – Det stemmer at jeg har vært gjennom en rakettevakuering ved Gazastripen. Jeg måtte løpe inn i et tilfluktsrom, men vi klarte oss bra. Dette er mye mer dramatisk for sivilbefolkningen her nede som lever med frykten for dette hver eneste dag, sier Jensen til Dagbladet. Bildet viser forsiden på Dagbladet.no klokken 16.10 torsdag ettermiddag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart