Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Grad-rakett landet nær skole

Flere Grad-raketter fra Gaza-stripen slo ned i den israelske storbyen Ashkelon torsdag. En av rakettene landet i nærheten av en skole, som ligger plassert i sentrum av byen. En 17 år gammel jente ble lettere skadet av rakettsplinter, og en rekke mennesker fikk behandling for sjokk. En annen rakett traff direkte i et bolighus. Som en følge av at byen nå har blitt rammet av raketter, har forsvarsminister Ehud Barak erklært sikkerhetskode rød for byen. Denne koden har før ikke blitt brukt for andre byer eller tettsteder enn dem som har vært aller hardest rammet, som for eksempel Sderot. I løpet av gårsdagen ble over 30 Qassam- og Grad-raketter avfyrt mot Israel. Grad-rakettene, som blir produsert i Iran, har omkring 22 kilometers rekkevidde. Minst 18 palestinere ble drept i israelske operasjoner på Gaza-stripen i løpet av torsdag, i følge palestinsk helsepersonell. IDF satte militssoldater i flere rakett-angrepslag ut av spill, men i et av luftangrepene ble fem gutter i alderen 8 til 12 år drept. Den israelske hæren opplyser at rakett-terrorister var målet for angrepet. Slektninger av guttene forteller at "de var ute og spilte fotball".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart