Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Meldte seg frivillig til selvmordsterror i Jerusalem

En sytten år gammel arabisk jente fra Jerusalem er arrestert av israelsk politi, etter at hun skal ha tilbudt å gjennomføre et selvmordsangrep i byen. Kvinnen kommer fra nabolaget A-Tur i østdelen av hovedstaden. Hun skal ha reist til Vestbredden og foreslått for Islamsk Jihad at de kunne bruke henne til å gjennomføre et selvmordsangrep. I følge en talsmann for Jerusalem-politiet, skal kvinnen ha sagt at hennes motiv var et voldsomt hat overfor jøder, og at hun hadde "personlige familieproblemer." Som en del av forberedelsene reiste hun til Mekka på pilegrimsreise, før hun gikk gjennom en rekke tester for å forsikre at hun ikke jobbet for israelsk etterretning. Planleggingen av angrepet var fortsatt i en tidlig fase da det israelske politiet slo til, opplyser politiet til Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart