Meldte seg frivillig til selvmordsterror i Jerusalem

En sytten år gammel arabisk jente fra Jerusalem er arrestert av israelsk politi, etter at hun skal ha tilbudt å gjennomføre et selvmordsangrep i byen. Kvinnen kommer fra nabolaget A-Tur i østdelen av hovedstaden. Hun skal ha reist til Vestbredden og foreslått for Islamsk Jihad at de kunne bruke henne til å gjennomføre et selvmordsangrep. I følge en talsmann for Jerusalem-politiet, skal kvinnen ha sagt at hennes motiv var et voldsomt hat overfor jøder, og at hun hadde "personlige familieproblemer." Som en del av forberedelsene reiste hun til Mekka på pilegrimsreise, før hun gikk gjennom en rekke tester for å forsikre at hun ikke jobbet for israelsk etterretning. Planleggingen av angrepet var fortsatt i en tidlig fase da det israelske politiet slo til, opplyser politiet til Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart