Noen planlegger et nytt Holocaust

Tusenvis av israelske arabere, inkludert arabiske Knesset-medlemmer, deltok tirsdag i en protestaksjon i den nord-israelske byen Umm al-Fahm. Demonstrantene protesterte mot IDFs operasjoner på Gaza-stripen. Budskapet fra de fremmøtte var klar, i følge Yedioth Aharonoth: Israel begår "krigsforbrytelser" ved sin "massakre" mot den sivile befolkningen her. Demonstrantene bar på PLO-flagg og bannere hvor det stod "Si nei til drap og til utsulting av det palestinske folk." – Noter dette: Noen planlegger et nytt holocaust, sa leder for Higher Arab Monitoring Committee Shawki Khatib. På under fire døgn sendte palestinske terrorister omkring 150 raketter mot Sør-Israel forrige uke. Den militære operasjonen som de israelske araberne demonstrerte mot var rettet mot Hamas og de andre terrorgruppene som står bak rakettangrepene. Kun et lite mindretall av de drepte palestinerne var sivile, i følge israelske ledere. Palestinske terrorgrupper avfyrer raketter fra sivile områder, og legger sin våpenproduksjon og sine våpenlagre i tett befolkede områder som beskyttelse.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart