Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Noen planlegger et nytt Holocaust

Tusenvis av israelske arabere, inkludert arabiske Knesset-medlemmer, deltok tirsdag i en protestaksjon i den nord-israelske byen Umm al-Fahm. Demonstrantene protesterte mot IDFs operasjoner på Gaza-stripen. Budskapet fra de fremmøtte var klar, i følge Yedioth Aharonoth: Israel begår "krigsforbrytelser" ved sin "massakre" mot den sivile befolkningen her. Demonstrantene bar på PLO-flagg og bannere hvor det stod "Si nei til drap og til utsulting av det palestinske folk." – Noter dette: Noen planlegger et nytt holocaust, sa leder for Higher Arab Monitoring Committee Shawki Khatib. På under fire døgn sendte palestinske terrorister omkring 150 raketter mot Sør-Israel forrige uke. Den militære operasjonen som de israelske araberne demonstrerte mot var rettet mot Hamas og de andre terrorgruppene som står bak rakettangrepene. Kun et lite mindretall av de drepte palestinerne var sivile, i følge israelske ledere. Palestinske terrorgrupper avfyrer raketter fra sivile områder, og legger sin våpenproduksjon og sine våpenlagre i tett befolkede områder som beskyttelse.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart