Skutt sør for Hebron på Vestbredden

Onsdag ble en israelsk statsborger såret da han ble skutt i magen nær den palestinske landsbyen Eidna sør for Hebron på Vestbredden. Kilder Yedioth Aharonoth har vært i kontakt med, sier en lokal mann ble drept under hendelsen, mens en tredje person også pådro seg moderate skader. Det tyder på at israeleren også har avfyrt skudd. Det er ennå uklart om hendelsen var et nasjonalistisk motivert skyteangrep, eller om det var en opphetet privat strid som gikk alt for langt. I følge IDF skal israeleren ha kommet til landsbyen for å selge bilen sin til en innbygger her, men ble skutt under en krangel. Han skal selv ha klart å komme seg til det militære sjekkpunktet i Tarkumia, og fikk medisinsk hjelp der. Senere ble han sendt til Hadassah-sykehuset for ytterligere behandling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart