Kritiserer internasjonal Israel-refs

På tross av press fra det internasjonale samfunnet, og brudd i fredsforhandlingene med de Fatah-kontrollerte selvstyremyndighetene, understreker Israels regjering at aksjonene mot Gaza-stripen må fortsette. – Vi skal aksjonere mot terrororganisasjonene og mot dem som setter i gang angrepene, i samsvar med regjeringens beslutning, sa statsminister Ehud Olmert søndag under det ukentlige regjeringsmøtet. – Dersom noen tror at de kan redusere våre operasjoner mot terrorgruppene ved å utvide rekkevidden på sine raketter, har de tatt fryktelig feil, la statsministeren til. Israel vil ikke stanse kampene mot terrorgruppen, «ikke engang et lite øyeblikk.» I følge Olmert har ikke Israel noe valg. De er nødt å få stanset rakettangrepene. Statsministeren rettet kraftig kritikk mot det internasjonale samfunnet og PA, som lørdag refset Israels militære operasjoner på Gaza-stripen. – Jeg kan ikke huske å ha hørt disse menneskene hevde at situasjonen i Sør-Israel er uholdbar når sivile israelere blir såret, poengterte han. – De trenger å ha i mente at Israel forsvarer sine innbyggere i sør. Ingen har rett til å prate om moral til Israel, som har nødt å ta de nødvendige skritt for å forsvare sine innbyggere mot rakettangrep, sa statsministeren.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart