Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kritiserer internasjonal Israel-refs

På tross av press fra det internasjonale samfunnet, og brudd i fredsforhandlingene med de Fatah-kontrollerte selvstyremyndighetene, understreker Israels regjering at aksjonene mot Gaza-stripen må fortsette. – Vi skal aksjonere mot terrororganisasjonene og mot dem som setter i gang angrepene, i samsvar med regjeringens beslutning, sa statsminister Ehud Olmert søndag under det ukentlige regjeringsmøtet. – Dersom noen tror at de kan redusere våre operasjoner mot terrorgruppene ved å utvide rekkevidden på sine raketter, har de tatt fryktelig feil, la statsministeren til. Israel vil ikke stanse kampene mot terrorgruppen, «ikke engang et lite øyeblikk.» I følge Olmert har ikke Israel noe valg. De er nødt å få stanset rakettangrepene. Statsministeren rettet kraftig kritikk mot det internasjonale samfunnet og PA, som lørdag refset Israels militære operasjoner på Gaza-stripen. – Jeg kan ikke huske å ha hørt disse menneskene hevde at situasjonen i Sør-Israel er uholdbar når sivile israelere blir såret, poengterte han. – De trenger å ha i mente at Israel forsvarer sine innbyggere i sør. Ingen har rett til å prate om moral til Israel, som har nødt å ta de nødvendige skritt for å forsvare sine innbyggere mot rakettangrep, sa statsministeren.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart