Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Aksepterer frivillig evakuering av flere illegale utposter

Flere illegale utposter på Vestbredden vil bli fraflyttet og avviklet i løpet av de neste dagene, melder Ha’aretz. Evakueringen skjer på grunnlag av en avtale som er forhandlet frem av forsvarsminister Ehud Barak og bosetterledere. Israel har lovet USA at de vil avvikle 26 illegale utposter som er satt opp av høyreorienterte bosettere på privat palestinsk land etter mars 2001. I følge avtalen skal bosetterne flytte til de store bosetningsblokkene eller de store jødiske bydelene rundt Jerusalem, i områder som Israel ønsker å beholde i en fremtidig fredsavtale med palestinerne. I Migron, som er den største av de aktuelle utpostene, bor det 60 familier. Israelske bosetninger på Vestbredden

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart