Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Våpen og ammunisjon må ha kostet nærmere 30.000 kroner

Det er fortsatt uklart hvem som organiserte, finansierte og gav ordre til terrorangrepet i Jerusalem torsdag kveld. Hamas tok på seg ansvaret fredag, men trakk senere meldingen tilbake. – Kanskje vi kommer med en melding senere, men vi vil ikke ta på oss denne æren på det nåværende tidspunkt, sier Abu Obeida, talsmann for Hamas-styrkene. I det israelske forsvaret blir det regnet som usannsynlig at den unge våpenmannen fra en arabisk bydel i Jerusalem gjennomførte angrepet på eget initiativ. – Våpen og ammunisjon [som ble brukt i angrepet] må ha kostet nærmere 30.000 kroner. Det er ikke akkurat lommepenger for en 20 år gammel mann fra en liten arabisk bydel i Øst-Jerusalem, sier en sikkerhetskilde til Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart