Våpen og ammunisjon må ha kostet nærmere 30.000 kroner

Det er fortsatt uklart hvem som organiserte, finansierte og gav ordre til terrorangrepet i Jerusalem torsdag kveld. Hamas tok på seg ansvaret fredag, men trakk senere meldingen tilbake. – Kanskje vi kommer med en melding senere, men vi vil ikke ta på oss denne æren på det nåværende tidspunkt, sier Abu Obeida, talsmann for Hamas-styrkene. I det israelske forsvaret blir det regnet som usannsynlig at den unge våpenmannen fra en arabisk bydel i Jerusalem gjennomførte angrepet på eget initiativ. – Våpen og ammunisjon [som ble brukt i angrepet] må ha kostet nærmere 30.000 kroner. Det er ikke akkurat lommepenger for en 20 år gammel mann fra en liten arabisk bydel i Øst-Jerusalem, sier en sikkerhetskilde til Yedioth Aharonoth.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart