Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Døde av skadene etter jihad-angrepet torsdag

Legene ved Soroka-sykehuet i Beersheba måtte gi tapt i kampen for å redde Liran Banai (20) søndag morgen. Den israelske soldaten ble alvorlig skadet da militante palestinere fra Islamsk Jihad angrep hans patrulje langs grensen til Gaza-stripen torsdag. En veibombe ble utløst under jeepen som Banai kjørte på den israelske siden av grensegjerdet. Soldatkollegaen som satt i passasjersetet ble drept momentant, Banai måtte amputere begge ben da han kom til sykehuset. – Han mistet en mengde blod, forklarer doktor Motti Klein ved akuttavdelingen på Soroka. Foreldrene til Banai er begge døve. Dette gav Banai mulighet til å bli fritatt tjeneste i en kampavdeling, men han valgte likevel å gå inn i Givati-brigaden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart