Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Våpenhvile mellom Israel og Hamas inngått

PA-formann Mahmoud Abbas hevdet mandag, under et besøk hos Jordans kong Abdullah, at en våpenhvile mellom Israel og Hamas er inngått. I følge en rapport fra al-Arabiyah ble avtalen inngått med egyptiske meglere, etter krav fra Bush-administrasjonen. – Det er i prinsippet en avtale på dette punktet. Hamas og Islamsk Jihad har bedt om at deres ledere ikke skal bli skadet, og jeg mener at Israel har gått med på dette. Det er ventet at vi vil høre mer om denne avtalen de kommende dagene, fortalte Abbas reporterne i Amman. Som en del av avtalen, i følge PA-formannen, skal Hamas stanse sine rakettangrep mot israelsk territorium. Til gjengjeld skal Israel la være å aksjonere mot Hamas-ledere, samt lette på restriksjonene for Gaza-stripen. De skal også vurdere å gjenåpne grenseovergangene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart