Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bli vant med rakettene

– Ikke tenk at angrepet med Grad-raketter var et engangstilfelle. Dette har vært realiteten for Israel de siste 60 årene, og det krever tilbakeholdelse så vel som styrke, forklarte Ehud Olmert til ledelsen ved Barzilai medisinske senter i Ashkelon tirsdag. – Det er ikke noe poeng i å sammenlikne deres situasjon med Sderot eller andre tettsteder som har lidd under rakettangrep i mange år, la han til etter å ha hørt deres klager på mangelfull sikkerhet. Militante palestinere avfyrte en rakett som landet i Ashkelon bare kort tid etter at Olmert hadde forlatt byen, informerer Yedioth Aharonoth. Ingen skal ha blitt skadet i angrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart