Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Nektes innreise i Storbritannia

I følge Ha’aretz har Likud-politiker Moshe Feiglin nylig mottatt et brev fra den britiske innenriksministeren Jacqui Smith, hvor han blir nektet innreise til Storbritannia. I brevet heter det blant annet: – Som følge av at du forsøker å provosere andre til å gjennomføre alvorlige forbrytelser og fostrer hat som kan lede til vold mellom grupperinger i Storbritannia […] Dette har gjort deg aktuell for listen med uakseptable oppførsler, het det. – I lys av disse faktorer har innenriksministeriet bestemt at du skal bli ekskludert fra Storbritannia på grunnlag av at ekskluderingen av deg er til folkets beste. Det finnes ingen rett til å anke, forteller brevet. Selv skal Feiglin ha reagert kraftig på de påstandene som kommer frem i brevet. – Dette er den britiske regjeringens problem, ikke mitt. Likevel, dersom noen i Storbritannia føler seg komfortable med å gjøre noe slikt, burde det lyse noen alvorlige og røde varsellamper for enhver britisk innbygger som bryr seg om demokratiet, sier han. Feiglin tilhører den mest høyreorienterte fløyen innad i Likud.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart