Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Strategisk angrep mot den religiøse høyresiden

Amir Mizroch i Jerusalem Post påpeker at terrorangrepet i Jerusalem var et angrep på hele den religiøse høyresiden i israelsk politikk. Han mener terroristene visste at angrepet ville bli tolket i en religiøs kontekst, som en kamp mellom det onde og det gode, en kamp mellom Ismael og Isak. – Måten angrepet ble gjennomført på, med skarpe skudd, jakt på studenter rundt på skolen, drap på kloss hold og ekstra skudd for å bekrefte drapene – og ikke en selvmordsbombe – vil bidra til opplevelsen av brutaliteten i fortellingen mellom godt og ondt, tror Mizroch. At utenriksdepartementet allerede har varslet at angrepet ikke vil få noen følger for samtalene med de palestinske selvstyremyndighetene vil bare intensivere sinnet på høyresiden. Det religiøse Shas-partiet vil oppleve knallhardt press fra sine egne om å forlate regjeringskoalisjonen med Kadima og Arbeiderpartiet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart