Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Antisemittisme øker over hele verden

Amerikanske myndigheter rapporterer om økende jødehat over hele verden. En ny rapport til Kongressen slår fast at amerikanske utenriksstasjoner har registrert et økende antall angrep mot jøder, deres eiendom og jødiske institusjoner de siste ti årene. Irans president Mahmoud Ahmadinejad og Venezuelas Hugo Chavez nevnes blant statsledere som er med på å flamme opp jødehatet. Til det bidrar også den syriske regjering og offentlige medier i Egypt og Saudi-Arabia, sier rapporten. Rapporten nevner også fremmarsjen til den nye antisemittismen. – Kjennetegnet med den nye antisemittismen er kritikk av zionismen og Israels politikk som – enten bevisst eller ubevisst – skaper fordommer mot alle jøder ved å demonisere Israel og israelere og tilskrive Israels påståtte feil til landets jødiske karakter, heter det i rapporten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart